Viinamarjad: 70% Cinsault, 30% Red Nielluccio Veinist: Lõhnas tunda piprasust ja vahemereliselisi garrigue õisi. Maitselt ümar ja puuviljane kuiv punane
Veinist: Orange veini valmistatakse nii nagu punast veini aga heledatest marjadest.Marjad korjatakse käsitsi, pressitakse mahl ja hoitakse koos kestadega 12 päeva,
16,90 €Algne hind oli: 16,90 €.14,90 €Current price is: 14,90 €.
Veinist: Traditsioonilisel meetodil valmistatud vahuvein ehk teine käärimine toimub pudelis. Pet-nat on kõige vanem vahuveini valmistamise stiil. Pudelisse villitakse vein,
17,90 €Algne hind oli: 17,90 €.14,90 €Current price is: 14,90 €.
Veinist: Imelise õlgkollase tooniga, püsivate peenete mullidega vahuvein. Aroomis tunda sidrunit, pirni ja pärnaõisi. Hea struktuuriga, millel on rikkalikud küdoonia
Veinist: See kuvee tutvustab blanc de noirs veinide suurejoonelisust, mis Loire’i piirkonnas üldiselt tähelepanuta jäävad. Värvuselt hele kuldkollane. Värske ja
17,90 €Algne hind oli: 17,90 €.14,90 €Current price is: 14,90 €.
Veinist: Pehme roosa toon mis on kombineeritud peenete mullide keerleva vooluga. Lõhnas tunda esmalt metsmaasikat, seejärel teisi punaseid marju.Maitselt kuiv
13,90 €Algne hind oli: 13,90 €.11,90 €Current price is: 11,90 €.
Veinist: Hele rubiinpunanse värvusega, aroomilt delikaatselt puuviljane, tunda vaarikat ja murakat. Kergelt tanniine, maitselt harmooniline, pikk soolakas marjane järelmaitse. Toidusoovitus:
Veinist: Õlgkollase tooniga, aromaatne kuiv valge vein. Aroomilt lopsakalt mustsõstrane. Lõhnas ja maitses tunda pirni, virsikut, melonit ja rohusust. Toidusoovitus: