Näitan 25–32 tulemust 32-st

Prosecco Rosé Extra Dry DOC Spumante – Savian

15,90 
Prosecco rosé: Õrna puuderroosa tooniga, paljude peente mullidega vahuvein. Veinist: Õrna puuderroosa tooniga, paljude peente mullidega vahuvein. Lõhnas tunda puuviljasust

Savian Antica Terra Millesimato Extra dry

Algne hind oli: 12,90 €.Current price is: 9,90 €.
Veinist: Charmant meetodil valmistatud vahuvein, mis on tehtud Glera ja Chardonnay viinamarjadest. Värvilt õlgkollane, esmalt tunda akaatsiaõite aroomi. Kerge, värske

Savian Antica Terra Prosecco DOC Extra Dry

13,90 
Veinist: Heleda õlgkollase tooniga. Glerale omaselt aromaatne, lõhnas ja maitses tunda suviseid troopilisi puuvilju, virsikut, melonit, õuna aga ka mineraalsust

Savian Prosecco Brut Magnum DOC Spumante

34,90 
Veinist: Valmistatud charmant meetodil. Viinamarjad purustatakse ja pressitakse õrnalt, kääritatakse kontrollitud temperatuuril 15C juures. Intensiivse õlgkollase värvusega roheka helgiga vein.

Savian Prosecco DOC Frizzante

5,50 
Veinist: Kerge värske puuviljane vahuvein, aroomis ja maitses tunda puuviljasust – pirni, melonit. Toidusoovitus: Sobib aperatiivina ja kergemate toitudega. Serveerimis

Savian Prosecco Extra Dry Magnum DOC Spumante

34,90 
Veinist: Pärast viinamarjaistanduse parimate kobarate valimist, pressitakse marjad, kontollitud temperatuuril kääritamine 14C juures, et saada silmale peen perlaaž. See tehnika võimaldab

Savian Prosecco Superiore Frizzante DOCG Conegliano Valdobbiadene

17,50 
Veinist: Valmistatud charmant meetodil 100% Glera viinamarjast. Värske vahuvein, noor ja elegantne, särava helekollase tooniga. Aromaatne, tunda puuvilju näiteks värske

Savian Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Brut

17,50 
Veinist: Fermentatsioon toimub madalal temperatuuril 14C juures, et saada õrnad aroomid ja peen vahusus. Särava õlgkollase tooniga ja pärlendavate mullidega.