Appelatsioon: IGP d’OC Veinist: 2 kuud pärmisettel küpsenud ja lühikest aega tammevaatides laagerdunud Chardonnay. Aroomis ja maitses tunda heledaid puuvilju:
Viinamarjad: 70% Cinsault, 30% Red Nielluccio Veinist: Lõhnas tunda piprasust ja vahemereliselisi garrigue õisi. Maitselt ümar ja puuviljane kuiv punane
Appelatsioon: IGP d’OC Veinist: viinamarjad korjatakse hilisõhtul, pressitakse, käärimine toimub 48 tunni jooksul jahedas. Veinile ei lisata sulfiteid. Vein küpseb
Appelatsioon: IGP d’OC Veinist: Keskmise kehandiga marjane kuiv punane vein. Aroomis ja maitses tunda tumedaid marju: mustikad, mustsõstrad, põldmarjad ja
Veinist: Orange veini valmistatakse nii nagu punast veini aga heledatest marjadest.Marjad korjatakse käsitsi, pressitakse mahl ja hoitakse koos kestadega 12 päeva,