Prosecco: Heas tasakaalus vahuvein, pärjatud auhindadega Eestis ja välismaal” Veinist: Valmistatud charmant meetodil. Viinamarjad purustatakse ja pressitakse õrnalt, kääritatakse kontrollitud
Veinist: Heleda õlgkollase tooniga. Glerale omaselt aromaatne, lõhnas ja maitses tunda suviseid troopilisi puuvilju, virsikut, melonit, õuna aga ka mineraalsust
Veinist: Valmistatud charmant meetodil. Viinamarjad purustatakse ja pressitakse õrnalt, kääritatakse kontrollitud temperatuuril 15C juures. Intensiivse õlgkollase värvusega roheka helgiga vein.
Veinist: Kerge värske puuviljane vahuvein, aroomis ja maitses tunda puuviljasust – pirni, melonit. Toidusoovitus: Sobib aperatiivina ja kergemate toitudega. Serveerimis
Veinist: Pärast viinamarjaistanduse parimate kobarate valimist, pressitakse marjad, kontollitud temperatuuril kääritamine 14C juures, et saada silmale peen perlaaž. See tehnika võimaldab